Collega ergotherapeuten

Ergo Aan Huis is een eenmanspraktijk. Ik heb geen wachtlijst. Ik vind het belangrijk dat u snel geholpen kunt worden. Tevens vind ik continuiteit en bereikbaarheid belangrijk. Als werkvoorraad oploopt, of als ik afwezig ben, doe ik een beroep op deze therapeuten. Onderstaande ergotherapeuten werken op freelance basis voor mijn praktijk.

Hanneke Visser

Ik ben Hanneke Visser-Beersma.

Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam als zelfstandig ergotherapeut. Daarvoor heb ik ruim 32 jaar met veel plezier gewerkt in een revalidatiecentrum. Daar behandelde ik voornamelijk volwassenen met diverse neurologische aandoeningen, zowel klinisch als poliklinisch. Ik heb o.a. gewerkt in specialistische teams voor CVA, ALS en MS.

In 2022 heb ik de overstap gemaakt naar ergotherapie in de eerste lijn. Ik vind het een mooie uitdaging om te gaan werken met cliënten in de thuissituatie.

Ik ben ervaren in advisering betreffende verplaatsingshulpmiddelen en woningaanpassingen. Als ergotherapeut ben ik creatief in het bedenken van praktische oplossingen in het dagelijks handelen wanneer bijvoorbeeld energie of bewegingsmogelijkheden tekortschieten.

Ik werk graag samen met fysiotherapeuten, logopedisten en andere zorgverleners. Een goede afstemming met medebehandelaars is ook in de eerste lijn belangrijk.

Uw hulpvraag staat voor mij centraal. Samen maken we het plan om te komen tot de beste oplossing.

Pien Gaijmans

Ik ben Pien Gaijmans.

Sinds april 2023 werk ik als freelance bij Ergo aan Huis. Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van vermoeidheidsklachten als gevolg van chronische aandoeningen en bij cognitieve revalidatie als gevolg van Niet Aangeboren Hersenletsel.

Verder heb ik interesse in het begeleiden van clienten met overprikkelingsklachten bij een burn-out, HSP en long covid. Ik draag graag mijn steentje bij aan het proces van gedragsverandering zodat meer voldoening ervaren wordt door oa het geven van psycho educatie.

Samen met de client wil ik op zoek gaan naar wat haalbaar is waarbij betekenisvol handelen op het gebied van zelfstandigheid, werk/school en ontspanning centraal staan. Dit vanuit een holistische visie. De hulpvraag van de client staat hierbij centraal.

Stagiair

Ongeveer 1 keer per twee jaar begeleid ik een student ergotherapie van de HAN. Onder mijn supervisie leert zij het vak ergotherpie in de praktijk.