Collega ergotherapeuten

Ergo Aan Huis is een eenmanspraktijk. Ik heb geen wachtlijst. Ik vind het belangrijk dat u snel geholpen kunt worden. Tevens vind ik continuiteit en bereikbaarheid belangrijk. Als werkvoorraad oploopt, of als ik afwezig ben, doe ik een beroep op deze therapeuten. Onderstaande ergotherapeuten werken op freelance basis voor mijn praktijk.

Isabelle Peters

Ik ben Isabelle Peters en sinds 1996 werkzaam als ergotherapeut. Vanaf januari 2018 werk ik als freelancer bij Ergo aan huis. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als ergotherapeut in de psychiatrie en cognitieve therapie. Ik heb veel ervaring met het werken met mensen met een depressie, ADHD en angst- vermoeidheidsklachten. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van Niet Aangeboren Hersenletsel. Denk hierbij aan geheugen- en aandachtsproblemen en problemen met plannen, organiseren en problemen oplossen. De vaak onzichtbare gevolgen van hersenletsel en psychische problemen op het dagelijks leven boeien mij zeer.

Ik wil graag begrijpen waarom iemand iets doet, wat hij weer wil kunnen doen zodat hij naar tevredenheid kan functioneren. Ik zoek graag met u en uw naasten naar mogelijkheden.

Ik werk samen met andere collega’s in de eerste lijn binnen het Thuis Verder neuro revalidatie team Renkum.

Christine Barnard

Mijn naam is Christine Barnard en ik werk sinds 1996 als ergotherapeut. Al vrij snel ben ik me gaan verdiepen in ergotherapie en musici en ik werk nog altijd met veel plezier met deze doelgroep. Sinds medio 2020 werk ik als freelancer bij Ergo aan Huis. Hiervoor heb ik in verschillende settingen binnen de gezondheidszorg gewerkt.

In 2007 heb ik de praktijkopleiding Handtherapie in het Erasmus mc gevolgd. Sindsdien behandel ik zowel mensen met acuut complex handletsel als met chronische aandoeningen. Wat je met je armen en handen wilt kunnen doen wordt bepaald door de activiteiten die je onderneemt. Dit gegeven staat centraal in de behandeling. Om tot een gewenst resultaat te komen maken we in de therapie gebruik van ergonomie, gewrichtsbescherming, aandacht voor evenwicht in belasting-belastbaarheid en training.

Hanneke Visser

Ik ben Hanneke Visser-Beersma.

Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam als zelfstandig ergotherapeut. Daarvoor heb ik ruim 32 jaar met veel plezier gewerkt in een revalidatiecentrum. Daar behandelde ik voornamelijk volwassenen met diverse neurologische aandoeningen, zowel klinisch als poliklinisch. Ik heb o.a. gewerkt in specialistische teams voor CVA, ALS en MS.

In 2022 heb ik de overstap gemaakt naar ergotherapie in de eerste lijn. Ik vind het een mooie uitdaging om te gaan werken met cliënten in de thuissituatie.

Ik ben ervaren in advisering betreffende verplaatsingshulpmiddelen en woningaanpassingen. Als ergotherapeut ben ik creatief in het bedenken van praktische oplossingen in het dagelijks handelen wanneer bijvoorbeeld energie of bewegingsmogelijkheden tekortschieten.

Ik werk graag samen met fysiotherapeuten, logopedisten en andere zorgverleners. Een goede afstemming met medebehandelaars is ook in de eerste lijn belangrijk.

Uw hulpvraag staat voor mij centraal. Samen maken we het plan om te komen tot de beste oplossing.

Stagiair

Ongeveer 1 keer per twee jaar begeleid ik een student ergotherapie van de HAN. Onder mijn supervisie leert zij het vak ergotherpie in de praktijk.